Erik van Duijvenbode

Welkom op mijn website, een online visitekaartje, dat een indruk geeft van mijn ’toko’. In de blog plaats ik berichten over actuele projecten en interessante projecten van derden. In het menu vind je daarnaast de pagina’s begeleiding (coaching en supervisie), training en kunstprojecten. Training en kunstprojecten is onderverdeeld in In-Company, Educatie en Particulier. Neem voor een analoge ontmoeting contact met me op.

Inspiratie item Brian Clarke

Op NPO 1 zag ik een documentaire over beeldend kunstenaar/glas-in-lood virtuoos Brian Clarke. Zijn ontwerpen grijpen mij door de combinatie van geometrische patronen en in kleuren gestolde beweging. Boeiend hoe hij glas in lood uit de klassieke kerkelijke context heeft gehaald en een hedendaagse niet-religieuze toepassing geeft. Bezoek zijn website voor meer glas-in-lood kunst en beeldend werk: www.brianclarke.co.uk

Nieuwe website KunstKern

Welkom op de vernieuwde website van KunstKern. Leuk je hier te treffen. Neem een kijkje en laat me weten als ik iets voor je kan betekenen via erik@kunstkern.nl Met dank aan Edso/Evert Jan van Dijk (bouw van de website) en Willemijn ontwerp/Willemijn Schellekens (ontwerp huisstijl en website) voor het realiseren van mijn online visitekaartje.